Bavette

vanaf  15,00 per KG

Een bavette is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund.

Meer over Bavette

Een bavette is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund. De vang is de buikwand van het rund en is werkvlees. Het heeft veel moeten werken gedurende het leven van het rund, zoals het beschermen van de organen in de buik. De structuur is wat grover en heeft een lange draad. Bavette is geschikt voor slow cooking, maar ook voor in de pan. Snijd het vlees na bereiding dun tegen de draad in voor de lekkerste smaakbeleving.

Let op! De slager probeert de bavette zo goed mogelijk te snijden. Echter kan het natuurlijk altijd iets meer of minder zijn dan besteld. De bavette dient wel geheel afgenomen te worden.

 

Product specificaties

Geschikt voor

Slowcooking, Vleesliefhebber, BBQ

Marmering

Gemiddeld

Vleessoort

100% Rundvlees

Ras

Blonde d’Aquitaine

Gewicht

ca. 1000 gram, gevacumeerd, ca. 1500 gram, gevacumeerd, ca. 500 gram, gevacumeerd

Misschien is dit ook interessant

Delen