Bavette

 24,50 per KG

Een bavette is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund. De vang is de buikwand van het rund en is werkvlees. Het heeft veel moeten werken gedurende het leven van het rund, zoals het beschermen van de organen in de buik. De structuur is wat grover en heeft een lange draad. Bavette is geschikt voor slow cooking, maar ook voor in de pan. Snijd het vlees na bereiding dun tegen de draad in voor de lekkerste smaakbeleving.

Uitverkocht

Meer over Bavette

diepvries voorraad, verschillende gewichten – 25,50 euro p/kg
afhaal dag te bestellen vanaf 500 gram – 24,50 euro p/kg

  • Volledig laten verpakken door ons kan, extra kosten zijn 2,50 euro p/kg

Extra informatie

Geschikt voor

Slowcooking, Vleesliefhebber, BBQ

Marmering

Gemiddeld

Vleessoort

100% Rundvlees

Ras

Blonde d’Aquitaine

Delen