-
afhaaldagDe tournedos/runderhaas is een lange spier in de rug van de koe, in de buurt van de lende. -
afhaaldagSucade is een vrij stevig stuk vlees en wordt gesneden uit de schouder van het rund. -
afhaaldagStooflappen worden gesneden uit de dikke delen van het rund. Het is minder gemarmerd dus minder vet dan de andere stoofvlees soorten. -
afhaaldagLekkere worst voor in de pan maar is ook zeker op de barbecue te bereiden. 100% rundvlees. -
Niet op voorraad
afhaaldagVoor de liefhebber en is rijk aan ijzer. -
afhaaldagVoor een heerlijke ouderwetse gehaktballen, tussen pasta gerechten, ovenschotels en etc. 100% rundvlees. -
Niet op voorraad
De naam rib-eye verraad al waar deze gesneden wordt. De rib-eye is afkomstig van de ribben van het rund. -
Niet op voorraad
Picanha is een bijzonder mals en lekker stuk vlees. Picanha is het staartstuk en bevind zich achteraan op de rug van het rund. -
afhaaldagEen biefstuk komt uit de bil, het spierstuk of dikke lendenen van het rund. -
afhaaldagLekkere worst voor in de pan maar is ook zeker op de barbecue te bereiden. Half rund/half varken. -
afhaaldagVoor een heerlijke ouderwetse gehaktballen, tussen pasta gerechten, ovenschotels en etc. Half rund/half varken.
