-
Niet op voorraadafhaaldagEen bavette is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund. De vang is de buikwand van het rund en is werkvlees. Het heeft veel moeten werken gedurende het leven van het rund, zoals het beschermen van de organen in de buik. De structuur is wat grover en heeft een lange draad. Bavette is geschikt voor slow cooking, maar ook voor in de pan. Snijd het vlees na bereiding dun tegen de draad in voor de lekkerste smaakbeleving.
-
Niet op voorraadEen bavette is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund. De vang is de buikwand van het rund en is werkvlees. Het heeft veel moeten werken gedurende het leven van het rund, zoals het beschermen van de organen in de buik. De structuur is wat grover en heeft een lange draad. Bavette is geschikt voor slow cooking, maar ook voor in de pan. Snijd het vlees na bereiding dun tegen de draad in voor de lekkerste smaakbeleving. Let op: Dit product is diepgevroren.
-
afhaaldagDe lekkerste beefburgers in de regio! Gemaakt van 100% rundvlees. Lekker op de barbecue of met een gebakken aardappeltje maar zeker ook tussen een broodje!
-
Sale!Een biefstuk komt uit de bil, het spierstuk of dikke lendenen van het rund. Dit gebied zit een kleine en grote spier. De kleinste noemen we de kogel en vandaar de naam kogelbiefstuk. De kogelbiefstuk is in het algemeen net wat luxer dan de gewone biefstuk. Let op: Dit product is diepgevroren.