-
afhaaldagPoulet wordt gesneden uit de borst van de koe. De borst is arm gespierd waardoor het vlees erg mals is.
-
afhaaldagStooflappen worden gesneden uit de dikke delen van het rund. Het is minder gemarmerd dus minder vet dan de andere stoofvlees soorten.
-
Niet op voorraadafhaaldagPicanha is een bijzonder mals en lekker stuk vlees. Picanha is het staartstuk en bevind zich achteraan op de rug van het rund.
-
Niet op voorraadafhaaldagEen bavette is een smakelijke steak die afkomstig uit het dikste gedeelte van de vang van het rund.
-
afhaaldagSucade is een vrij stevig stuk vlees en wordt gesneden uit de schouder van het rund.
-
Niet op voorraadafhaaldagDe naam rib-eye verraad al waar deze gesneden wordt. De rib-eye is afkomstig van de ribben van het rund.
-
Niet op voorraadafhaaldagBaklappen worden gesneden van de rosbief.
-
afhaaldagDe tournedos/runderhaas is een lange spier in de rug van de koe, in de buurt van de lende.
-
afhaaldagEen biefstuk komt uit de bil, het spierstuk of dikke lendenen van het rund.
-
afhaaldagDe lekkerste beefburgers in de regio! Gemaakt van 100% rundvlees.
-
afhaaldagLekkere worst voor in de pan maar is ook zeker op de barbecue te bereiden. Half rund/half varken.
-
afhaaldagVoor een heerlijke ouderwetse gehaktballen, tussen pasta gerechten, ovenschotels en etc. Half rund/half varken.
-
afhaaldagVoor een heerlijke ouderwetse gehaktballen, tussen pasta gerechten, ovenschotels en etc. 100% rundvlees.